Liftonderhoud

Periodiek liftonderhoud

Een lift hoort 24/7 goed en veilig te functioneren. Met Bellboy Lifttechniek hebt u daar geen omkijken naar. Omdat onze monteurs ervoor zorgen dat uw lift goed en veilig functioneert, en dat acute storingen en defecten snel en adequaat verholpen worden.

Liftonderhoud bij intensief gebruik

Een lift beweegt veelvuldig tussen verdiepingen heen en weer. Door intensief gebruik slijten de onderdelen van de lift. Dat verhoogt het risico op storingen en mankementen, waardoor onveilige situaties kunnen ontstaan. Regelmatig preventief liftonderhoud door Bellboy garandeert u een langere levensduur van uw complete liftinstallatie.

Liftonderhoud bij leegstand

Ook in leegstaande gebouwen is regelmatig liftonderhoud raadzaam. Door langdurige stilstand van de lift vervormen kabels, rollen en geleidingssloffen. De smering van staalkabels en liftdeuren droogt uit. En de liftschacht en elektronica vervuilen door stof. Bellboy zorgt ervoor dat de lift naar behoren blijft werken en te allen tijde gebruiksklaar is.

Voorkomen is beter dan verhelpen

Blijft u problemen met uw lift graag voor? Kies dan voor preventief periodiek totaalonderhoud door Bellboy Lifttechniek. Wij bieden diverse serviceovereenkomsten.