Op zoek naar een dynamische job in de lifttechniek?

Als medewerker van Bellboy Lifttechniek zorg jij er elke dag voor dat tienduizenden mensen door heel Nederland veilig én prettig gebruik kunnen maken van liften. Wij houden ons namelijk bezig met het onderhouden, repareren en moderniseren van liftinstallaties. Dit doen we voor particuliere huiseigenaren, woningcorporaties, VvE’s, vastgoedbeheerders en ondernemers. Hierdoor ziet jouw werkdag er elke dag anders uit.

Maar we doen er graag nog een schepje bovenop. Onze medewerkers kijken namelijk verder dan alleen techniek, want die staat slechts in dienst van de gebruiker. Uit jouw gereedschapskist tover je dan ook een flexibele instelling, want snel schakelen met de klant is belangrijk. Ook beschik je over goede communicatieve vaardigheden, want klantvriendelijkheid en persoonlijke service staan voorop.

Wat bieden wij?

Voeg jij je bij ons team? Dan kom je terecht in een plezierige werkomgeving met een stevige basis. Bellboy Lifttechniek bestaat namelijk al ruim 20 jaar. Je maakt onderdeel uit van ons team, bestaande uit zo’n 20 gezellige collega’s. Uiteraard beschikken we stuk voor stuk over een gezonde dosis humor. Uiteraard maken we het plaatje compleet met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling.

Het vak leren?

Heb jij interesse in een carrière in de lifttechniek, maar heb je nog geen ervaring? Wij zijn een erkend leerbedrijf en komen graag in contact met mensen die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging.