Over ons

Sinds 2001 werkt Bellboy Lifttechniek aan een veilig en prettig gebruik van liften in uiteenlopende gebouwen. Wij onderhouden liftinstallaties in onder meer appartementencomplexen, woontorens, winkels en kantoorpanden. Preventief totaalonderhoud is onze specialiteit. Daarbij hoort uiteraard ook een betrouwbare storingsdienst die dag en nacht bereikbaar is.

Bellboy verzorgt liftonderhoud voor VvE’s en vastgoedbeheerders

Onze klanten zijn particuliere huiseigenaren, woningcorporaties, VvE’s, vastgoedbeheerders en ondernemers. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in periodiek liftonderhoud en reparaties, maar ook in renovatie en modernisering. Met onze expertise helpen we jaarlijks talloze gebouweigenaren en -beheerders, tot grote tevredenheid.

Bellboy ondersteunt u met servicegerichte liftmonteurs

In onze dienstverlening kijken wij verder dan de techniek: oog voor de gebruikers vinden we minstens zo belangrijk. Bovendien hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en klantvriendelijkheid. Behalve vakbekwaam zijn onze monteurs daarom beleefd en servicegericht.

Bellboy heeft verstand van alle soorten en merken liften

Wat voor lift u ook hebt, onze monteurs kunnen overweg met alle soorten liften: tractieliften, hydraulische liften, goederenliften et cetera. Daarbij maakt het merk niet uit. Of het nu Schindler, Otis, KONE Starlift, ThyssenKrupp of Aesy is: wij zijn van alle markten thuis.

Alle voordelen van Bellboy op een rij

Gaat u met ons in zee, dan profiteert u van:

  • vakkundig totaalonderhoud van uw liftinstallatie(s);
  • keuze uit diverse serviceovereenkomsten tegen gunstige tarieven;
  • optimale bereikbaarheid en persoonlijk contact;
  • korte lijnen en heldere afspraken;
  • een 24/7 storingsdienst waarop u kunt rekenen;
  • onze centrale ligging in het land, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heb jij interesse in een carrière in de lifttechniek?

Wij zijn een erkend leerbedrijf en komen graag in contact met mensen die een nieuwe uitdaging als servicemonteur aan willen gaan.