Modernisering

Liftmodernisering op technisch en visueel gebied

Veel oudere liften zijn toe aan modernisering of een opfrisbeurt. Omdat de normen voor veiligheid en duurzaamheid met de tijd veranderd zijn. Omdat de besturing of de frequentieregelaar verouderd is. Of omdat nieuwe interieurtrends om een eigentijdse look en modern kleurgebruik vragen. Bellboy geeft uw lift een representatieve uitstraling. Wij moderniseren en renoveren liftinstallaties op technisch en visueel gebied, conform de huidige eisen.

Liftrenovatie als complete vernieuwing overbodig is

Niet elke oude lift hoeft compleet vernieuwd te worden. Er zijn bijvoorbeeld genoeg oudere liften met zulke degelijke, onverwoestbare onderdelen dat vervanging echt niet nodig is. Dus dan komt u met renovatie al een heel eind. Gerenoveerde liften zijn vaak een stuk comfortabeler. Bovendien zijn ze even veilig en energiezuinig als nieuwe liften.

Verduurzaming van uw liftinstallatie

Aanpassing van uw lift aan hedendaagse normen verlengt de levensduur van de installatie aanzienlijk. Bellboy Lifttechniek doet dit met energiezuinige onderdelen. Voor liftrenovatie, modernisering en verduurzaming stellen wij allereerst een Meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) op, in samenspraak met u. Op die manier maken wij het project inzichtelijk en overzichtelijk voor u.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of hebt u een specifieke vraag? Bel of mail ons gerust!