Werkzaamheden aan 2 liften in Zandvoort

Bellboy Lifttechniek heeft onlangs werkzaamheden uitgevoerd aan twee liften in Zandvoort. Beide liften hadden te kampen met verschillende problemen en waren toe aan een grondige modernisatie. De technici van Bellboy Lifttechniek hebben de liften gemoderniseerd en voorzien van nieuwe technologieën, waardoor de liften weer veilig en betrouwbaar functioneren.

Een van de belangrijkste onderdelen die vervangen moesten worden waren de liftmachines met tractieschijf en staalkabels. Deze onderdelen zijn essentieel voor de werking van de lift en moeten daarom goed functioneren. De oude liftmachines werden vervangen door nieuwe, moderne exemplaren, die beter presteren en minder onderhoud nodig hebben. De nieuwe liftmachines zijn voorzien van de nieuwste technologieën, waardoor de lift soepeler en sneller beweegt.

Ook het afleidwiel van de liften werd vervangen. Dit onderdeel is cruciaal voor de veiligheid van de lift en moet daarom goed functioneren. Het afleidwiel zorgt ervoor dat de lift altijd op zijn plaats blijft, ook als er onverwachte bewegingen plaatsvinden. De nieuwe afleidwielen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een betere stabiliteit van de lift.

Naast de liftmachines en het afleidwiel werden ook de deur geleide rails vervangen voor RVS. Dit materiaal is sterker en duurzamer dan het materiaal dat voorheen werd gebruikt, waardoor de liften beter bestand zijn tegen slijtage en corrosie. De nieuwe deur geleide rails zorgen ervoor dat de liftdeuren soepel en geruisloos openen en sluiten.

Na de werkzaamheden zijn beide liften in Zandvoort weer veilig en betrouwbaar. Dankzij de modernisatie kunnen de liften nog jaren mee en zijn ze bestand tegen de zware belasting die ze dagelijks moeten doorstaan. Bellboy Lifttechniek heeft wederom bewezen een betrouwbare partner te zijn voor het moderniseren en onderhouden van liften.

Modernisering lift Elandstraat Amsterdam