Informatiemarkt VvE Belang 2019

Zoals ieder jaar organiseert VvE belang weer een informatiebijeenkomst op verschillende locaties in het land. Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de informatiemarkt. Bij onze stand staan onze accountmanagers voor u klaar en maken graag kennis met u en uw VvE. Wij laten u graag zien hoe wij uw lift optimaal onderhouden en zorgen voor een gezonde, veilige en storingsvrije liftinstallatie.

Wij nodigen u uit bij onze stand op één van de volgende data:

  • Den Bosch; woensdag 23 oktober 2019, 1931 Congrescentrum
  • Eindhoven; donderdag 31 oktober 2019, Evoluon
  • Zwolle; maandag 4 november 2019, IJsselhallen
  • Rotterdam; woensdag 13 november 2019, Ahoy
  • Rotterdam; donderdag 14 november 2019, Ahoy
  • Haarlemmermeer; dinsdag 19 november 2019, Expo Haarlemmermeer
  • Arnhem; donderdag 21 november 2019, Papendal
  • Groningen; maandag 25 november 2019, Martini Plaza
  • Utrecht; woensdag 27 november 2019, Jaarbeurs

De informatiebijeenkomsten geven u ook dit jaar weer nuttige informatie over alle zaken waarmee u als VvE-bestuurder te maken krijgt, zoals onderhoud, beheer, verzekeringen, energiebesparing en het bestuur van uw VvE. Klik op deze link voor meer informatie over deze bijeenkomsten.

Graag tot ziens.

MBO Rijnland Opleidingenmarkt
Huisdieren in de lift kort aanlijnen