Services

Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw lift voorkomt problemen. Bellboy Lifttechniek is expert op het gebied van liftonderhoud en zorgt ervoor dat uw lift optimaal presteert. Veiligheid staat daarbij voorop, daarom bieden we een constante hoogstaande service. Met een serviceovereenkomst op maat heeft u zelf geen omkijken naar uw lift. Onze allround servicemonteurs zijn persoonlijk betrokken bij het onderhoud van uw lift en na ieder onderhoudsbezoek ontvangt u een digitale servicebon.

Modernisering

De levensduur van uw lift kunnen wij aanzienlijk verlengen door te moderniseren. De hoofdcomponenten van de installatie vervangen wij voor modernere energiezuinige componenten. Uw lift voldoet daarmee voor langere tijd weer aan de nieuwste veiligheidseisen. Een vernieuwing van het interieur geeft uw lift tevens weer een moderne en verzorgde uitstraling. Wij adviseren u middels een MeerJarenOnderhoudsBegroting, MJOB en bespreken dit graag met u, zodat dit past in uw investeringsplan.

Modernisering

De levensduur van uw lift kunnen wij aanzienlijk verlengen door te moderniseren. De hoofdcomponenten van de installatie vervangen wij voor modernere energiezuinigere componenten. Uw lift voldoet daarmee voor langere tijd weer aan de nieuwste veiligheidseisen. Een vernieuwing van het interieur geeft uw lift tevens weer een moderne en verzorgde uitstraling. Wij adviseren u middels een MeerJarenOnderhoudsBegroting, MJOB en bespreken dit graag met u, zodat dit past in uw investeringsplan.

Storingsdienst

De ongemakken van een defecte lift kunnen groot zijn voor de gebruiker. Daarom staan onze vakbekwame servicemonteurs altijd voor u klaar. Onze storingsdienst heeft een landelijke dekking en is altijd bemand. Bij uw melding krijgt u dus altijd, 24 uur per dag, direct iemand aan de lijn die de situatie met u doorneemt en de juiste persoon inschakelt om de storing te verhelpen. Bellboy Lifttechniek gelooft dat klanttevredenheid wordt bereikt door snel en adequaat te handelen.

a call centre phone operative in his mid 30s chats on the phone at his desk . He looks in complete control of the situation and smiles through the mass of fur .